Containers

Bij Box 2 Trade bent u aan het juiste adres

Voor de koop of huur van nieuwe of gebruikte containers bent u bij Box2Trade zeker aan het goede adres. Bij Box2Trade werken wij met vaste ervaren contactpersonen en korte lijnen. Bijna het grootste gedeelte van deze containers zijn direct leverbaar uit voorraad. Als gevolg daarvan kunnen wij vragen snel beantwoorden.

Ons aanbod in containers

Voor de koop of huur van nieuwe of gebruikte containers bent u bij Box 2 Trade zeker aan het goede adres.

Zeecontainer huren

Nieuwe containers

Ons bedrijf onderscheidt zich van de rest bijvoorbeeld d.m.v. een groot aanbod van verschillende type nieuwe containers.

a
Zeecontainer kopen of huren

Gebruikte containers

Voor de aanschaf of huur van 2de hands/shippers owned/gebruikte containers kunt u terecht bij Box2Trade.

a

Koelcontainers

Dient uw lading op een constante temperatuur te blijven? Laat Box2Trade daarom uw koel containers (reefers) leveren.

a

Flatrack of platform

De flatrack of platform containers van Box2Trade  zijn containers zonder dak en wanden daarom geschikt voor afwijkende ladingen.

a

Open top containers

Onze open top containers zijn zeer geschikt voor ladingen die niet via de containerdeur geladen kunnen worden.

a

Ombouw containers

Wilt u aanpassingen aan een bepaald type container, voor Box2Trade is geen enkele ombouw een brug te ver.

a

Speciale containers

Bij Box2Trade bieden we ook speciale containers aan. U kunt hierbij denken aan schaftcontainers & opslagcontainers.

a

ONZE VOORRAAD

Ons bedrijf onderscheidt zich van de rest bijvoorbeeld d.m.v. een groot aanbod van verschillende type nieuwe containers. Onze voorraad bestaat bijvoorbeeld uit 20ft dry van, 40ft dry van, 40 High Cube. Daarnaast verkopen wij ook specials zoals 20ft open side, 20ft double door en 20ft High Cube. Vooral om de kwaliteit te kunnen waarborgen en u voorak een zo scherp mogelijke aanbieding te kunnen doen, bestelt Box2Trade de containers zonder tussenpersonen rechtstreeks bij de fabriek in het verre oosten.

Kortom lijkt de container die u zoekt niet op onze website te staan? Het is natuurlijk niet mogelijk om iedere container op onze website te plaatsen. De kans is groot dat wij u wel, de container die u zoekt, kunnen aanbieden. Wilt u aanpassingen aan uw container? Ook dit is mogelijk bij Box2Trade. In onze werkplaats modificeren wij containers naar uw wensen. Op onze pagina ombouw vindt u een kleine greep van de aanpassingen welke wij al eerder hebben uitgevoerd. Ook hiervoor geldt; staat de container die u zoekt er niet bij? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

10ft (10)